Άρθρα

Ποια είναι η… ώρα ή καλή;

Τα δαχτυλίδια αρραβώνων αποτελούν το όνειρο κάθε σχεδόν γυναίκας που θέλει να ντυθεί νυφούλα και το xrisokosmima.gr έχει φροντίσει γι’ αυτό! Στην πολυτελή συλλογή του, θα βρείτε μονόπετρα δαχτυλίδια αρραβώνων σε vintage ή μοντέρνες προδιαγραφές, που σίγουρα δεν θα την αφήσουν ασυγκίνητη. Κάντε, λοιπόν, click και ανακαλύψτε το τέλειο μονόπετρο σε συμφέρουσες τιμές!

Νυφικά κοσμήματα για… μοναδική λάμψη!

Νύφη χωρίς νυφικά κοσμήματα δεν γίνεται… Μπορεί το νυφικό να κλέβει τις εντυπώσεις, όμως τα κοσμήματα γάμου για λαιμό και μαλλιά προσδίδουν έξτρα πολυτέλεια και λάμψη. Στο xrisokosmima.gr θα βρείτε μια κομψή συλλογή από κοσμήματα μεμονωμένα ή σε σετ, ιδανικά για τον λαιμό ή το χέρι, όπως βραχιόλια, κολιέ, σκουλαρίκια και άλλα. Οι εκθαμβωτικές πέτρες τους (διαμάντια κοπής brilliant, μαργαριτάρια ζιργκόν, London Blue Topaz) σε σχήματα που αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά, όπως είναι το δάκρυ αλλά και το σχήμα “λουλουδιού” είναι, άλλωστε, το απόλυτο must για μια νύφη απαστράπτουσα!

Ασημένια βραχιόλια για κομψά χέρια!

Στο xrisokosmima.gr θα βρείτε, επίσης, ασημένια βραχιόλια, χειροποίητα με κλασικές και boho λεπτομέρειες για κάθε στιγμή της ημέρας. Μια μεγάλη συλλογή από λαμπερά επίσημα tennis bracelets και πιο διακριτικά μακραμέ για καθημερινή χρήση είναι στη διάθεσή σας, για να ξεχωρίσετε εκείνο που ταιριάζει στο στυλ σας. Δεν λείπουν, τέλος, και τα ανδρικά vintage και παιδικά βραχιόλια για την οικογένεια και τους φίλους σας.

Χρυσά δαχτυλίδια μοντέρνα για κάθε γυναίκα με γούστο!

Χρυσά δαχτυλίδια μοντέρνα, μονοπωλούν το φετινό καλοκαίρι! Μοναδικές προτάσεις σε μονόπετρα με διαμάντια, ορυκτά τοπάζια Swarovski, σεβαλιέ, μαιάνδρους, διαχρονικής αξίας μαργαριτάρια κι άλλα πολλά με πέτρες ή χωρίς, γυναικεία ή ανδρικά αποτελούν το τέλειο δώρο για εσάς ή τον αγαπημένο/-η σας! Επισκεφθείτε σήμερα το xrisokosmima.gr και επιλέξτε το δικό σας, με ένα click και σε εκπληκτικές τιμές!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button