ΞΑΝΘΗ Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ

Γεμάτο ικανοποίηση έφυγαν τα παιδιά που βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής στο αθλητικό κέντρο της SKODA ΞΑΝΘΗ καθώς η ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης τους είχε φροντίσει ώστε να περάσουν 120 λεπτά γεμάτα ποδοσφαιρικούς διαγωνισμούς, μυστήριο, εκπλήξεις και πολλά άλλα.

Γεμάτο ικανοποίηση έφυγαν τα παιδιά που βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής στο αθλητικό κέντρο της SKODA ΞΑΝΘΗ καθώς η ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης τους είχε φροντίσει ώστε να περάσουν 120 λεπτά γεμάτα ποδοσφαιρικούς διαγωνισμούς, μυστήριο, εκπλήξεις και πολλά άλλα. Από την αντίθετη πλευρά οι ποδοσφαιριστές και οι άνθρωποι της ομάδας είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια μεγάλη δόση χαράς από τους λιλιπούτειους φίλους της ομάδας ώστε να συνεχίσουν την προσπάθεια τους που πραγματοποιούν στο πρωτάθλημα της Super League. 



 Το σύνολο των ποδοσφαιριστών βρέθηκε στο αθλητικό κέντρο και οι Μίχαελ Γκσπούρνιγκ, Ντίεγκο Κιντάνα και Βίκτωρ Αγκάλι υποδεχόταν τον κόσμο και τους οδηγούσε στα κατάλληλα σημεία όπου τα παιδιά μπορούσαν να πάρουν μέρος σε όλους τους διαγωνισμούς. Στην συνέχεια οι κλόουν μαζί με τον πελώριο ξυλοπόδαρο ανέλαβαν να διασκεδάσουν τα μικρά αλλά και τα μεγάλα παιδιά που βρέθηκαν εκεί. 


 Οι άνθρωποι της SKODA ΞΑΝΘΗ είχαν φροντίσει ώστε οι νεαροί φίλοι να βάφονται στα χρώματα της ομάδας αλλά και σε κάθε συμμετοχή τους να παίρνουν τα κατάλληλα δώρα που δεν ήταν άλλο από ιματισμό της ομάδας. Βέβαια όσον αφορά τα δώρα το κερασάκι στην τούρτα ήταν οι σχολικές κασετίνες που δέχτηκαν τα παιδιά καθώς η σχολική χρονιά βρίσκεται σε εξέλιξη και κορίτσια και αγόρια πρέπει να έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό μαζί τους. 



Στο τέλος ο team manager Κος Γιώργος Κασναφέρης ευχαρίστησε τα περίπου 1000 άτομα που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και επεσήμανε πως στο προσεχές μέλλον θα γίνουν παρόμοιες εκδηλώσεις για τους νεαρούς και μεγάλους φιλάθλους της ομάδας. 


Στην κασετίνα υπήρχε και το σχετικό μήνυμα SKODA ΞΑΝΘΗ η μόνη ομάδα μου. 


 Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πολλά παιδιά πραγματοποίησαν εγγραφή στο SKODA ΞΑΝΘΗ Junior Club, έναν καινούργιο θεσμό επικοινωνίας της ομάδας με τους φιλάθλους. Έτσι οι φίλαθλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία ανά τακτά χρονικά διαστήματα να ενημερώνονται για εκδηλώσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας αλλά και για όλα τα τρέχοντα θέματα. 


 Ο Μίχαελ Γκσπούρνιγκ που από την πρώτη στιγμή δέχτηκε με μεγάλη διάθεση να είναι ο οικοδεσπότης τόνισε μετά την λήξη της εκδήλωσης:


“Δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερο τρόπο για να περάσω την μέρα όπου δεν έχω προπόνηση. Όλοι μας μαζευτήκαμε εδώ και περάσαμε υπέροχα καθώς η υποστήριξη που δέχεσαι από τους φιλάθλους είναι ότι καλύτερο μπορείς να έχει ένας ποδοσφαιριστής. Ελπίζω όλοι τους να το απόλαυσαν όσο και εγώ και είμαι σίγουρος πως κάτι τέτοιο θα γίνει ξανά. Τέλος εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή σχολική χρονιά, να μελετούν και να έχουν πάντα την υγεία τους”. 


Σχετικά Άρθρα

Back to top button