Ειδήσεις

Απέναντι στην οργανωμένη επιχείρηση επηρεασμού των γεγονότων από την πλευρα Μαρινακη, επιδειχθηκε αδικαιολόγητη αδράνεια με χαζοχαρούμενες δηλώσεις στήριξης της ομάδας
Γράφει ο Στέργιος Γιαλάογλου

Η εισήγηση, όχι απόφαση της ΕΕΠ για ΠΑΟΚ και Ξάνθη αποτέλεσε την αιτία αποχώρησης ενός ευρωβουλευτη από την κυβέρνηση.

Ούτε η συμφωνία για τις Πρεσπες, δεν ήταν ικανή να προκαλέσει τέτοια αντίδραση. Λογικο, αφού οι μεγάλες ΠΑΕ στην Ελλάδα λειτουργούν ως δεξαμενές βολικών ψηφοφόρων, στρατιές υποστηρικτών, βραχίονες διεισδυσης επιχειρηματιών στην λαϊκή αποδοχή, μέσο διαφήμισης για ποικίλες δραστηριότητες.

Το είχε καταλάβει εξ αρχής και ο Κοσκωτάς, το κατάλαβαν και οι πολιτικοί όταν χάριζαν χωρίς δεύτερη σκέψη τα χρέη όλων αυτών των μεγάλων ΠΑΕ. Ουρανομήκεις κραυγές απελπισίας και επαναστατικού ανένδοτου αγώνα για την Ελλάδα που χωρίστηκε στα δυο, για απόφαση που δεν θα περάσει και άλλα παρόμοια κωμικοτραγικά.

Βγήκε χθες ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ μίλησε για προσπάθεια της κυβέρνησης να χυθεί αίμα, ειχε προηγηθει ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού που με ρατσιστικο μίσος επιτέθηκε στον μεγαλοπαράγοντα του ΠΑΟΚ αποκαλώντας τον, Ρώσο.

Τα μέσα αθλητικής παραπληροφόρησης ξεκίνησαν τα εμπρηστικά δημοσιεύματα, με χυδαίες εκφράσεις και βωμολοχίες και η χώρα είναι έτοιμη να αρματωθεί χωρίς να δίνει δεκάρα για την ΑΟΖ, τον Ερντογαν. Για εμάς ως Ξάνθη, ουδείς ασχολείται, άλλωστε εμείς πιθανότατα θα είμαστε αυτοί που θα πληρώσουμε το μάρμαρο διότι στερούμαστε κοινωνικού ερείσματος.

Οι κυβερνητικές ευθύνες μεγάλες (δεν αλλάζεις τα μέλη της Επιτροπής πριν μια τόσο κρίσιμη διαδικασία, κλπ), η παντελής έλλειψη κυβερνητικής παρουσίας στο Νομό μας εκκωφαντική, η προχειρότητα στην αντιμετώπιση της διαφαινόμενης κρίσης εδώ και ένα χρόνο τοπικά, επίσης παροιμιωδης.

Απέναντι στην οργανωμένη επιχείρηση επηρεασμού των γεγονότων από την πλευρα Μαρινακη, επιδειχθηκε αδικαιολόγητη αδράνεια με χαζοχαρούμενες δηλώσεις στήριξης της ομάδας. Αναζητείται ψύχραιμη και νηφάλια διαχείριση.

Η εισηγηση δεν είναι απόφαση και σίγουρα αντιμετωπίζεται με τα κατάλληλα μέσα. Όμως ο διχασμός, ο λαϊκισμός, η γελοιότητα στις εν θερμώ αντιδράσεις, οι ύβρεις και βωμολοχίες της εξέδρας που εγκαταστάθηκαν στην ζωή μας, θα μείνουν.

Αν οι δηλώσεις Γκαγκάτση και Ζαγοράκη είναι ότι καλύτερο έχεις να επιδείξει απέναντι στην ούτως η άλλως θλιβερή παρουσία Καραπαπα, Μαρινάκη, τότε καλύτερα να μην έχεις πρωτάθλημα. Έπρεπε να το είχες ακυρώσει εδώ και καιρό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button