Πλησιάζει η ώρα…

Δεν θα αργήσει η στιγμή που η Ξάνθη θα ανακοινώσει την τρίτη κατά σειρά μεταγραφή της, έπειτα από αυτές των Φερνάντεζ και Ζίεντσουκ που έχουν προηγηθεί εδώ και αρκετό καιρό.

Δεν θα αργήσει η στιγμή που η Ξάνθη θα ανακοινώσει την τρίτη κατά σειρά μεταγραφή της, έπειτα από αυτές των Φερνάντεζ και Ζίεντσουκ που έχουν προηγηθεί εδώ και αρκετό καιρό.


Οι ιθύνοντες της ομάδας μας συνεχίζουν τις επαφές τους με τις περιπτώσεις που τους απασχολούν και έχουν “τσεκάρει” εδώ και μήνες και ενδεχομένως μέχρι το Σαββατοκύριακο να υπάρξει κάτι επίσημο από πλευράς ανακοινώσεων.


 Ο Βολφ βρίσκεται ακόμα στη Γερμανία και από τη δική του πλευρά “τσεκάρει” κάποιες περιπτώσεις, μιας και θυμίζουμε ότι τα πρωταθλήματα δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα, ενώ δεν έχει προκύψει κάτι νεότερο με τις υποθέσεις των Ζουέλα και Γκσπούρνινγκ.


 



Εν αναμονή


των εξελίξεων


Εξελίξεις αναμένονται τις αμέσως προσεχείς ημέρες στις τάξεις της Ξάνθης, ειδικά στην περίπτωση του στράικερ, που -σύμφωνα με πληροφορίες- θα προκαλέσουν αίσθηση.


Η αποχώρηση των Ντόσεκ και Αγκάλι κατά πρώτο λόγο και κατά δεύτερο του Παππά έχουν δημιουργήσει δίχως άλλο μεγάλο κενό στη γραμμή κρούσης της ομάδας, η οποία όμως δεν κάθεται με “σταυρωμένα χέρια” και επισπεύδει τις διαδικασίες για τον επιθετικό που θέλει να εντάξει στο δυναμικό της.


Βεβαίως, όπως γίνεται κατανοητό, στη γραμμή κρούσης θα αποκτηθεί τουλάχιστον ένας παίκτης ακόμη, ενώ αρκετά θα εξαρτηθούν από το αν παραχωρηθεί κάποιος εκ των Ζουέλα ή Γκσπούρνινγκ.


 


Προώθηση για τρεις


Η ώρα της ανταμοιβής ή, αν θέλετε, η ώρα να δρέψουν τους καρπούς της σκληρής δουλειάς που έχουν κάνει στα τμήματα υποδομής της ομάδας έφτασε για τρεις παίκτες της Ξάνθης.


Ο λόγος για τους Γιούρι Λοντίκιν, 19χρονο τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τους Γκσπούρνινγκ και Λυμπερόπουλο στην τριάδα των πορτιέρο, Νίκο Τσουμάνη, 19χρονο αριστερό χαφ, και Πέτρο Μάνδαλο, 18χρονο μεσοεπιθετικό.


 Οι τρεις νεαροί άσοι άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στον Βολφ και με εισήγησή του θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα και θα ακολουθήσουν κανονικά την καλοκαιρινή προετοιμασία της Ξάνθης εν όψει της νέας περιόδου.


Σχετικά Άρθρα

Back to top button