Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΑΚΑ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης το πρωινό του Σαββάτου έδωσε τις τελευταίες του οδηγίες στους ποδοσφαιριστές τους και στην συνέχεια τους ανακοίνωσε τα 19 ονόματα τα οποία συμπεριέλαβε στην αποστολή της 21ης αγωνιστικής.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης το πρωινό του Σαββάτου έδωσε τις τελευταίες του οδηγίες στους ποδοσφαιριστές τους και στην συνέχεια τους ανακοίνωσε τα 19 ονόματα τα οποία συμπεριέλαβε στην αποστολή της 21ης αγωνιστικής. Ζοντί Βιβιανί, Μανώλης Μπέρτος Δήμος Μπαξεβανίδης, Εντιμάρ Κουριτίμπα, Μάουρο Πόι, Στεφάν Νταρμπιόν, Δημήτρης Σουάνης, Μάρκο Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο Λέιτε, Βαγγέλης Πλατέλλας, Θόδωρος Βασιλακάκης, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Σταύρος Σταθάκης, Πέτρος Μάνταλος, Κώστας Φλίσκας, Δημήτρης Κομεσίδης, Σωτήρης Λυμπερόπουλος, Βλάσης Καζάκης, Μιχάλ Στάσιακ.

* Την ονομαστική του γιορτή είχε το Σάββατο ο Βλάσης Καζάκης ο οποίος δέχθηκε τις ευχές συμπαικτών και προπονητικού team.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button