Ελλάδα

Covid: Με μέτρα προστασίας από τον ΕΟΔΥ θα ανοίξουν τα σχολεία

Σήμερα, Πέμπτη, αναμένεται ανακοίνωση του ΕΟΔΥ με οδηγίες προστασίας από τον κορονοϊό για μαθητές και εκπαιδευτικούς, σύμφωνα με δήλωση της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας.

Τις επόμενες ώρες θα εκδοθεί ανακοίνωση από τον ΕΟΔΥ με τα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να τηρούνται από μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, ενόψει της επαναλειτουργίας των σχολείων από την Δευτέρα, προανήγγειλε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Παράλληλα, κάλεσε όλους τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα ατομικής προστασίας, όπως η χρήση μάσκας και το τακτικό πλύσιμο των χεριών.

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» η κυρία Αγαπηδάκη και αναφερόμενη στον μίνι-ανασχηματισμό, είπε ότι οι αλλαγές έγιναν προς όφελος της εκσυγχρονιστικής πολιτικής της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι υπάρχει ένα προεκλογικό πλάνο, το οποίο υπηρετούν όλα τα στελέχη.

Σχετικά με τον κορονοϊό και την εξάπλωση του, η Ειρήνη Αγαπηδάκη είπε ότι υπάρχει αυξημένη πίεση στο ΕΣΥ λόγω και της έξαρσης της γρίπης, ενώ σημείωσε ότι στόχος είναι η παρακολούθηση της τήρησης των μέτρων προστασίας, κυρίως σε δομές υγείας και φροντίδας ατόμων από ευπαθείς ομάδες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button