Αγώνας Σπόρ

Καιρού επιτρέποντος…Κυριακή με Γοργόνα

Βροχερή η Ξάνθη και κατά συνέπεια οι αγώνες της Α! ΕΠΣ αναβλήθηκαν μετά από επιθεώρηση που πραγματοποιήθηκε στους αγωνιστικούς χώρους της περιοχής. Αν η κατάσταση τις επόμενες ώρες βελτιωθεί και επικρατήσουν συνθήκες που θα ομαλοποιήσουν την κατάσταση , αύριο Κυριακή η ομάδα μας στο ΓΗΠΕΔΟ ΑΟΞ φιλοξενεί τον Αετό Γοργόνας στις 11:00 π.μ κεκλεισμένων των θυρών. Παιχνίδι που διεξάγεται στα πλαίσια της έκτης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος Β! ΕΠΣ Ξάνθης.

Η ομάδα μας έχει το απόλυτο 4/4 μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Νίκες εντός έδρας απέναντι σε Εθνικό Κιμμερίων (7-1), ΑΟ Βιστωνίδας (6-0), Άρη Πετεινού (6-0) ενώ επικράτησε και εκτός έδρας επί της Κοτύλης (0-8). Μπορεί τα αποτελέσματα να δείχνουν μεγάλη διαφορά δυναμικότητας με τους αντιπάλους, όμως το συγκρότημα του Χρήστου Μαλαδένη δεν εφησυχάζει, οι προπονήσεις συνεχίζονται στο tempo που αρμόζει σε μια φανέλα όπως αυτή του ΑΟΞ ενώ ακολουθούν δύο δυνατές αναμετρήσεις μετά τον Αετό με τον ΕΧΙΝΟ εκτός έδρας και τον Άτλα Σελίνου εντός έδρας (5/5 μέχρι τώρα ο Άτλας). Οπότε περιθώρια για χαλάρωση δεν μπορούν να υπάρξουν.

Ο ΑΟΞ υπενθυμίζουμε πώς έχει ήδη κάνει το ρεπό του στο πρωτάθλημα ενώ αναμένει και την αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης με τον Ατρόμητο Χρύσας εντός έδρας.

Όσο αναφορά το αγωνιστικό κομμάτι για το ματς με την Γοργόνα, θα απουσιάσουν για διαφορετικούς λόγους οι Λαζαρίδης, Φικρή και Χαριτίδης ενώ επίσης τέθηκαν εκτός οι Μαλαδένης Ραφαήλ , Χατζηγιαννάκης (τερματοφύλακας), Βαφειάδης και Μαλαδένης Γιώργος.

Η αποστολή του ΑΟΞ όπως αυτή επιλέχθηκε :

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ : Αραμπατζής – Σιάκκας

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ : Ανηπαρόπουλος – Κιαχίδης – Παππάς – Μοσχίδης – Βαγγέλης Καρακάσης – Κιουρτ – Φερεντίνος

ΜΕΣΟΙ : Φλώρος – Κουτσομιχάλης – Κρυστάλλης – Τάσος Καρακάσης – Βαγγέλης Μαλαδένης – Σπυριδωνίδης

ΕΞΤΡΕΜ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ : Μιχάλης Μαλαδένης – Αποστολίδης – Μελισσόπουλος – Δάγκας

Η επιστροφή του Σπυριδωνίδη είναι γεγονός μετά από έναν μικρό τραυματισμό που τον άφησε εκτός στα τελευταία παιχνίδια.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι Εμίνογλου, Χρυσέλης, Γκώγος. O Aετός Γοργόνας βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας έχοντας ήδη πραγματοποιήσει το ρεπό του.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ΖΩΝΤΑΝΑ από τον διαδικτυακό φορέα LEGA TV .

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΟΞ

Στα ευχάριστα της εβδομάδας το γεγονός πώς από την περασμένη Πέμπτη και κάθε Πέμπτη και Παρασκευή ο σύλλογος θα προπονείται στο γήπεδο ΑΟΞ με ώρα έναρξης 18:00.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button