Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η τελική φάση Κ-17

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ η τελική φάση του πρωταθλήματος Εφήβων της Superleague.

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ η τελική φάση του πρωταθλήματος Εφήβων της Superleague.

Ήταν ένα τριήμερο γεμάτο ποδοσφαιρικές συγκινήσεις από τους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού και της SKODA ΞΑΝΘΗ.Φέτος για πρώτη φορά, υπήρξε και η καινοτομία της διοργάνωσης του Σεμιναρίου Οργάνωσης Ακαδημιών Ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό χώρο του «Le Chalet» και δικαιολογημένα κέρδισε θετικότατα σχόλια.Αναφορικά με το αγωνιστικό μέρος, πρωταθλήτρια ομάδα 2012-13 αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ που επικράτησε με 1-0 επί του Ολυμπιακού στον μεγάλο τελικό της Δευτέρας. Το γκολ που έκανε την διαφορά για τους πρωταθλητές σημείωσε στο 72΄ο Κουλούρης με σουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ιωάννης Τοπούζης (Χαρίτσης – Χούσκογλου) της ΕΠΣ Θράκης.

Ολυμπιακός: Ηλιάδης, Τόλη, Τούφας, Βατουσιάδης, Ράνζα (88’ Ξανθόπουλος), Μαργαρίτης, Καναβέτας, Λάτση (91’ Μακροστέργιος), Βέργος, Καλλέργης (78’ Μανθάτης), Σαλιάκας (73’ Χατζάρας).

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Κασαπίδης, Παντεκίδης (54’ Κουτσούμπας), Τσελεπίδης, Βασαΐτης, Πατράλης, Πόζογλου (84’ Χατζηδίμπας), Τουμανίδης, Κουλούρης (90’ Πούφλης), Δημητριάδης (77’ Κώστας), Δεληγιαννίδης (69’ Τσολακίδης).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button