Αγώνας Σπόρ

Η ΞΑΝΘΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα η Xanthi FC αναδείχθηκε ισόπαλη με τον αντίπαλό της. Το βράδυ του Σαββάτου στο 4ο εντός έδρας παιχνίδι της, ήρθε ισόπαλη χωρίς γκολ με τον Ολυμπιακό στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Superleague 1. Η ομάδα του Κίκο Ραμίρεθ έχει πλέον 16 βαθμούς στον σχετικό πίνακα.

Στις καλύτερες φάσεις του αγώνα, στο 2′ του σουτ του Σουντανί μπλόκαρε ο Άμπαντ, στο 7′ το μακρινό φάουλ του Γκιγιέρμε πέρασε άουτ, στο 22′ το σουτ του Σουντανί δεν βρήκε στόχο, όπως και η κεφαλιά του Παπαδόπουλου στο 27′. Στο 33′ ο Τσιμίκας και στο 40′ ο Ποντένσε σούταραν άουτ. Στο 53′ ο Ελ Αραμπί έκανε το σουτ που απέκρουσε ο Άμπαντ. Στο 75′ την κεφαλιά του Γκερέρο μπλόκαρε ο Άμπαντα. Στο 79′ το σουτ του Μπουχαλάκη πέρασε άουτ. Στο 86′ το φάουλ του Εντουάρντο βρήκε την εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Διαιτητής ήταν ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (ΕΠΣ Αρκαδίας), α’ βοηθός ο Βασίλειος Νικολακάκης (ΕΠΣ Ηρακλείου), β’ βοηθός ο Τρύφων Πετρόπουλος (ΕΠΣ Αρκαδίας), 4ος διαιτητής ο Γιώργος Βρέσκας (ΕΠΣ Πιερίας), διαιτητής VAR ο Πέτρος Πάτρας (ΕΠΣ Μακεδονίας) και διαιτητής AVAR ο Θόδωρος Γκαϊτατζής (ΕΠΣ Δράμας).

XANTHI FC (Κίκο Ραμίρεθ): Άμπαντ, Σόσα (80′ Ντίρεσταμ), Φασίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Κοβάσεβιτς, Τερκί, Μουλέν (68′ Εντουάρντο), Στάρτζεον, Ντουρίτσκοβιτς (60′ Φοσέ), Ντε Αμορίμ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μάρτινς): Σα, Ελαμπνελαουί, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά (65′ Μασούρας), Ποντένσε (82′ Βαλμπουενά), Σουντανί (65′ Γκερέρο), Ελ Αραμπί.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button