“Ευκαιρία να ξαναπαίξω”

Χαρούμενος από την επιλογή του να αγωνιστεί στη Skoda Ξάνθη εμφανίστηκε ο Χάρης Παππάς, λίγες ώρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ομάδα μας.

   Χαρούμενος από την επιλογή του να αγωνιστεί στη Skoda Ξάνθη εμφανίστηκε ο Χάρης Παππάς, λίγες ώρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ομάδα μας.


    Ο 25χρονος επιτελικός μέσος θέλει να βοηθήσει την ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη να πετύχει τους στόχους της.


   Ο πρώην άσος των Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ολυμπιακού και ΑΕΚ επιθυμεί να επιστρέψει σε ανταγωνιστικό επίπεδο και είναι αποφασισμένος να αρπάξει όποια ευκαιρία του δοθεί από τον 59χρονο τεχνικό.


 


  Αναλυτικά όσα είπε ο Παππάς: 


   Τα πρώτα συναισθήματά σου μετά την υπογραφή του συμβολαίου με την Ξάνθη: 


  “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω σε μια ομάδα στην οποία θα έχω την ευκαιρία να παίξω.


  Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρω να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα στην υλοποίηση των στόχων της και γι’ αυτόν τον λόγο ήρθα.


  Είναι ένα οργανωμένο σωματείο και μου προσέφερε όλα αυτά που ζητούσα”. 


  Είχες την ευκαιρια να δεις από κοντά τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ξάνθης. Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις; 


 “Αυτό που πρόλαβα να δω ήταν το ξενοδοχείο των εγκαταστάσεων.


 Ωστόσο, μόνο και μόνο ότι διαθέτει 11 γήπεδα ποδοσφαίρου λέει πολλά.


  Η Ξάνθη είναι πολύ μπροστά σε αυτά τα θέματα”. 


 Βρισκόσουν στο στόχαστρο της Ξάνθης και τα προηγούμενα χρόνια, αλλά φέτος κατάφερε να σε εντάξει στο δυναμικό της. 


 “Εχει περάσει αρκετός καιρός από τότε. Τις προηγούμενες χρονιές είχαν παρουσιαστεί κάποια προβλήματα και δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή μου”. 


 Εχεις περάσει από δύο μεγάλες ομάδες του ελληνικού πρωταθληματος, Ολυμπιακό και ΑΕΚ, τι δεν πήγε καλά και δεν κατάφερες να καθιερωθείς σε αυτές; 


 “Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο στο θέμα αυτό.


  Το μόνο που έχω να πω είναι ότι ήταν τιμή μου που έπαιξα σε αυτές τις δύο ομάδες.


  Εύχομαι καλή συνέχεια και στις δύο”. 


  Είσαι 25 χρόνων, σε καλή ηλικία για ποδοσφαιρο. Πιστεύεις πως η μεταγραφή σου στην Ξάνθη είναι το επόμενο σκαλοπάτι για τη μετέπειτα εξέλιξη της καριέρας σου. Εχεις πλέον στόχους; 


   “Εννοείται πως έχω στόχους. Διαφορετικά θα έμενα στην ΑΕΚ, θα καθόμουν πάνω στο συμβόλαιό μου και θα έπαιρνα τα λεφτά μου.


Ηρθα στην Ξάνθη, διότι υπάρχει πολύ καλό υλικό, είναι μια οργανωμένη ομάδα, έχει πολύ καλό προπονητή και πιστεύω ότι θα πάμε πολύ ψηλά”. 



 


 


Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ


ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ


 


 


  Η SKODA ΞΑΝΘΗ με μεγάλη χαρά προσκαλεί το Σάββατο 12 Ιουλίου τους μικρούς αλλά και μεγάλους φίλους της, τις πρωινές ώρες (10:00 –  13:00) στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης σε μια σειρά από εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν οι οποίες θα έχουν ως επίκεντρο τον κόσμο. 


  Συγκεκριμένα στην Κεντρική Πλατεία θα βρεθεί αντιπροσωπεία της ομάδας οι οποία πέρα από τα διοικητικά στελέχη θα περιλαμβάνει και ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν εκεί. Ο κόσμος που θα βρεθεί στο χώρο που θα δημιουργήσει η SKODA ΞΑΝΘΗ θα έχει την ευκαιρία να δείξει τις ικανότητες του στο ποδόσφαιρο και να φύγει με πολλά και ενδιαφέρουσα δώρα. 


  Από αυτή την γιορτή, δεν θα μπορούσε να λείψουν τα μουσικά κομμάτια που ακούγονται στο SKODA ΞΑΝΘΗ ARENA και είναι ιδιαίτερα αγαπητά στους φιλάθλους. 


  Την ίδια μέρα αλλά το βράδυ, μετά τις 21:00, στο αθλητικό κέντρο της ομάδας θα λάβει χώρα το party της SKODA ΞΑΝΘΗ στο οποίο θα είναι όλα τα ποδοσφαιρικά αστέρια και οι οποίοι θα γιορτάσουν με τον κόσμο την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.


  Οι αρχηγοί της ομάδας, ο Τόμας Ραντζίσκι, ο Θανάσης Κωστούλας, ο Φρανσίσκο Ζουέλα και τα υπόλοιπα παιδιά θα είναι οικοδεσπότες. Παράλληλα οι άνθρωποι της SKODA ΞΑΝΘΗ έχουν φροντίσει και για μια μεγάλη έκπληξη κατά την ώρα της εκδήλωσης, έκπληξη που μέχρι στιγμής δεν μπορέσαμε να μάθουμε. 


  Ζωντανή μουσική αλλά και από dj θα κρατήσουν συντροφιά τους φιλάθλους, τον 12ο παίχτη της ομάδας. 


  Στην συνέχεια στις 20 Ιουλίου στην παραλία Μαγγάνων από τις 14:00 έως τις 17:00 θα διεξαχθούν διαγωνισμοί με δώρα για τους νικητές. Κοντά μας θα έχουμε και την συντροφιά των ποδοσφαιριστών που θα είναι κοντά στις προσπάθειες του κόσμου. 


  Ακόμη η SKODA ΞΑΝΘΗ για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες και μόνο για αυτές θα προσφέρει μια δωρεάν κάρτα μέλους σε όποιον αποφασίζει να αγοράσει και να γίνει μέλος της ομάδας μας. 


  Για αυτό σημειώστε τις ημερομηνίες και μην χάνετε ούτε ένα ραντεβού!!! 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button