Στα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της δόσης

Στα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της δόσης είναι και η επινοικίαση γραφείων εργαζομένων. Δε θα υπογράφεται συμφωνία μεταξύ εργαζόμενου και εταιρείας αλλά μεταξύ των γραφείων και της εταιρείας.

Γυρίζουμε δηλαδή στο 19ο αιώνα με όλα τα επακόλουθα και όλες οι κατακτήσεις των εργαζομένων και το αίμα που χύθηκε στους αγώνες πάει χαμένο.

 

Στα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της δόσης είναι και η επινοικίαση γραφείων εργαζομένων. Δε θα υπογράφεται συμφωνία μεταξύ εργαζόμενου και εταιρείας αλλά μεταξύ των γραφείων και της εταιρείας.

Γυρίζουμε δηλαδή στο 19ο αιώνα με όλα τα επακόλουθα και όλες οι κατακτήσεις των εργαζομένων και το αίμα που χύθηκε στους αγώνες πάει χαμένο.

 

Αν τελικά υπάρχουν τόσα πολλά στοιχεία εις βάρος της Χρυσής Αυγής ας προχωρήσουν σε κανονική δίκη και ας αποφασίσει η δικαιοσύνη –οι έλληνες δικαστές- αν είναι ένοχοι ή αθώοι. Το να κρατούν έγκλειστους στις φυλακές τα στελέχη της Χρυσής Αυγής και να μην υπάρχει απόφαση δικαστηρίου για όσα τους καταμαρτυρούν και μάλιστα απ’ ότι μαθαίνουμε η υπόθεση είναι απολύτως δεμένη, μάλλον καλό δεν κάνει στη Δημοκρατία.

 

Εισαγγελική παραγγελία άμεση για την υποκλαπείσα συζήτηση μεταξύ Μπαλτάκου και Κασιδιάρη. Ο κ. Κασιδιάρης είναι κατηγορούμενος και προσπαθεί να ελαφρύνει τη θέση του, να βρει στοιχεία και ομολογίες ότι η όλη υπόθεση είναι μια ενορχηστρωμένη πολιτική δίωξη.

Για το περιεχόμενο του βίντεο που όντως είναι πολύ αποκαλυπτικό ενδιαφέρει κανέναν εισαγγελικό λειτουργό;

 

Υπερηφανευόμαστε ότι αυξάνονται τα κρουαζιερόπλοια στα ελληνικά λιμάνια. Το ζήτημα δεν είναι ο αριθμός των κρουαζιερόπλοιων αλλά τι αφήνει ο κάθε επιβάτης στα λιμάνια και στα πέριξ.

Το ζήτημα είναι αν αυτοί οι επιβάτες εξέρχονται του πλοίοι και κινούν οικονομικά την αγορά.

Ας μην ξεχνάμε ότι, μέσα στο πλοίο κοιμούνται, τρώνε και διασκεδάζουν με τα γνωστά βραχιολάκια.

Το οικονομικό πακέτο του κάθε συμμετέχοντα στην κρουαζιέρα τα περιλαμβάνει όλα.

Σίγουρα θα πάνε να δούνε κάποιους αρχαιολογικούς χώρους (θα πληρώσουν εισιτήριο) και θ’ αγοράσουν και κάποια ενθύμια

Ομως αυτή είναι η κίνηση της αγοράς που περιμένουμε;

Ασφαλώς και όχι…

 

Εγινε ότι έγινε στη βουλή με το βίντεο που έδωσε και κατέθεσε στα πρακτικά της βουλής.

Βγήκαν λοιπόν τα γνωστά ΜΜΕ και κάποιοι υπουργοί να μας πουν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα, έληξε και τελικά φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, επειδή ζήτησε την παραίτηση των κ.Κ. Δένδια και Αθανασίου.

Φανταστείτε τι πατιρντί έχει να γίνει αν υπάρχουν και άλλα βίντεο που να εμμπλέκουν και άλλα στελέχη της κυβέρνησης με τη Χρυσή Αυγή.

Φανταστείτε τι σεισμός θα γινόταν αν οι συγκεκριμένες συνομιλίες γινονταν μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσής Αυγής.

Τότε κατά τον είμνηστο Νίκο Σταυρίδη «θα κλάψουνε μάνες».

Οι κυβερνητικοί βουλευτές που μίλησαν για το θέμα έχουν την ίδια άποψη και θέση λες και μας λένε κάτι που έχουν αποστηθήσει.

 

Ακουγα τον κ. Καραγκούνη, βουλευτή Ν.Δ. και πρώην υπουργό δικαιοσύνης, να μιλά για το θέμα με το ίδιο… ποίημα και θυμήθηκαν ότι πρόσφατα πέρασα από την Αιτωλοακαρνανία όπου εκλέγεται και έμεινα έκπληκτος και προβληματισμένος από τους δρόμους που υπάρχουν.

Σε πάρα πολύ κακή κατάσταση που δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και τις επιδιώξεις της χώρας μας που γι’ αυτό το εξάμηνο ασκεί την προεδρία της Ε.Ε.

Κύριοι βουλευτές δείτε πρώτα τα εν οίκω και μετά ασχοληθείτε και με τα εν δήμω…

 

Κατά τα εγκαίνια της γέφυρας Ρίου – Αντιρίου (όντως έργο πνοής για την περιοχή και για τη χώρα) ο πιλότος της Φόρμουλα 1 Γουέμπερ όταν είδε το κομμάτι Αθήνα – Πάτρα είπε στον οδηγό ταξί: Πήγαινε πίσω από το λεωφορείο και μην  κάνεις καμία προσπέραση ώστε να φτάσουμε στη γέφυρα σώοι.

Αυτοί είναι οι δρόμοι της ελληνικής επαρχίας.

 

Τι γίνεται τελικά με τη σχολή εκπαίδευσης νέων αστυνομικών στην Ξάνθη;

Θα εξακολουθεί, και ως πότε, να είναι τόπος συγκέντρωσης και έγκλισης των λαθρομεταναστών;

Η Ξάνθη, η κυρά της Θράκης, η πόλη με τα χίλια χρώματα δεν έχει το δικαίωμα να αποφασίσει μόνη της γι’ αυτό το θέμα;

Σιγά – σιγά, βήμα – βήμα λέτε να προσπαθήσουν κάποιοι να παραμείνει η σχολή ως μόνιμο κέντρο συγκέντρωσης λαθρομεταναστών;

Ο κ. Δένδιας, ο εκ Κερκύρας ορμώμενος ας «μαντρώσει» τος λαθρομετανάστες σε κάποια νησάκια πέριξ της Κέρκυρας ή σε κάποια περιοχή του νησιού της Κέρκυρας.

Οχι να θέλει και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Και εδώ θυμηθείτε ότι ισχύει ουδέν μονιμότερο του προσωρινού.

 

Μάλλον θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι μέρος ή όλη τη σύνταξη τους πριν από το Πάσχα. Εννοούμε την ελάχιστη σύνταξη (εκεί καταφεραν να τη φθάσουν) που δε θα φθάσει (με τις τιμές των σούπερ μάρκετ που δεν ελέγχονται πλέον και δεν έοχυν πάρει την ανηφόρα).

Ευτυχώς για τους συνταξιούχους που θα έχουμε εκλογές στις 18 και 25 Μάη για την εκλογή ευρωβουλευτών και αρχόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης

Ετοιμαστείτε πάντως για καλό και για κακό και για βουλευτικές εκλογές

Σχετικά Άρθρα

Back to top button