Το Επιμελητήριο Ξάνθης ενημερώνει

Το Επιμελητήριο Ξάνθης σας ενημερώνει για τα ακόλουθα:

 

Το Επιμελητήριο Ξάνθης σας ενημερώνει για τα ακόλουθα:

 

  • Μετά την επιτυχημένη ημερίδα που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα σε συνεργασία με το Τμήμα Δ.Ο.Σ.Α του Δ.Π.Θ με θέμα «Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα» δεχθήκαμε την ευγενική προσφορά του Προέδρου του Τμήματος κ. Ιωάννη Μουρμούρη, για την υλοποίηση Business plans (Επιχειρηματικά Πλάνα) σε υφιστάμενες επιχειρήσεις της περιοχής μας. Η εκτέλεση της μελέτης θα είναι απολύτως ΔΩΡΕΑΝ.

Καλούνται τα μέλη μας να δηλώσουν εγγράφως το ενδιαφέρον τους, στο e-mail: ebex@otenet.gr ή στο fax: 2541025987. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ.: 2541022533, κα. Τσελεπίδου Σοφία.

Θεωρούμε ότι είναι μια μεγάλη επιτυχία του Επιμελητήριου Ξάνθης στην παροχή ουσιαστικών υπηρεσιών για την οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας.

 

  • ØΕνημερώνουμε τα μέλη μας ότι σύμφωνα με το άρθρο 3 του Ν. 4087/16.10.12 (ΦΕΚ 196 Α΄/16.10.12), δίνεται νέα δυνατότητα ρύθμισης καθυστερούμενων ασφαλιστικών εισφορών για τους οφειλέτες των φορέων κοινωνικής ασφάλισης, πλην ΟΓΑ και ΝΑΤ, με ευνοϊκούς όρους, επιλέγοντας είτε προσωρινό διακανονισμό είτε ρύθμιση.

Προβλέπεται έκπτωση από τα τέλη καθυστέρησης από 40 έως 100% κατά επιλεγμένη περίπτωση και  αναστολή αναγκαστικών και λοιπών μέτρων μέχρι την 31/12/13, με σχετική υποβολή αίτησης στον αρμόδιο ασφαλιστικό φορέα έως 31/12/12.

 

  • Το Επιμελητήριο Ξάνθης έχει θέσει υπό την Αιγίδα του την «1η Έκθεση & Forum Παραγωγής και Εξοικονόμησης Ενέργειας της Περιφέρειας» που θα πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Φίλιππος Αμοιρίδης» από 26 έως 31 Οκτωβρίου 2012.

Πρόκειται για προσπάθεια ολοκληρωμένης παρουσίασης του ανερχόμενου κλάδου της παραγωγής και της εξοικονόμησης ενέργειας. Οι στόχοι είναι:

  • Την έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών
  • Τις ειδικές εκδηλώσεις των επιχειρήσεων που θα απευθύνονται στους καταναλωτές αλλά και στον τεχνικό κόσμο

Για περισσότερες πληροφορίες: www.energydiktyo.eu/xanthi

Σχετικά Άρθρα

Back to top button