Επειγόντως ενίσχυση

Μπορεί να μην έχασε η Ξάνθη από τον Πανιώνιο, αλλά η ανάγκη για ενίσχυση της ομάδας φαντάζει πιο επιτακτική από ποτέ. Η ομάδα μας έχει τεράστιο επιθετικό πρόβλημα, κάτι που επαναλαμβάνει ο Γιώργος Παράσχος ύστερα από κάθε συνέντευξη Τύπου.

Μπορεί να μην έχασε η Ξάνθη από τον Πανιώνιο, αλλά η ανάγκη για ενίσχυση της ομάδας φαντάζει πιο επιτακτική από ποτέ. 


Η ομάδα μας έχει τεράστιο επιθετικό πρόβλημα, κάτι που επαναλαμβάνει ο Γιώργος Παράσχος ύστερα από κάθε συνέντευξη Τύπου.


Οι παίκτες της Ξάνθης δημιουργούν φάσεις, ωστόσο δεν μπορούν με τίποτα να βάλουν την μπάλα στα δίχτυα.  Η ομάδα φωνάζει ότι έχει ανάγκη από έναν γκολτζή επιθετικό και δύο μέσους που θα βοηθήσουν στο δημιουργικό παιχνίδι.


Τόσο ο τεχνικός όσο και η διοίκηση του συλλόγου έχουν διαγνώσει το πρόβλημα και πλέον ξεσκονίζουν την αγορά για να εντοπίσουν τους παίκτες που θα μπορέσουν να δώσουν λύσεις στην επιθετική δυστοκία, πριν είναι πολύ αργά. 


Στα αγωνιστικά, οι παίκτες προσηλώνονται στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στην οποία δεν θα αγωνιστούν οι τιμωρημένοι Βάλλας και Παπαδημητρίου.


 



“Αντίο” Λαμπριάκου με δάκρυα


Από το καλοκαίρι του 2001 που έπαιξε για πρώτη φορά στην Ξάνθη πέρασαν επτάμισι σεζόν, 211 αγώνες, 43 γκολ.


Ο Σταύρος Λαμπριάκος φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της  ομάδας.


Πριν από την έναρξη του αγώνα τον τίμησαν για την προσφορά του στην Ξάνθη τόσο ο σύνδεσμος παλαιμάχων, καθώς και οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας.


 Και όπως είπε και ο Γιώργος Παράσχος: “Θέλω να του ευχηθώ καλή τύχη σε ό,τι κι αν κάνει από εδώ και πέρα. Ηταν τιμή για την Ξάνθη που τον είχε στο δυναμικό της”.



“Ευχαριστώ από την καρδιά μου”


Ο ίδιος ο Θεσσαλονικιός επιθετικός μετά τους δύο προπονητές θέλησε να πει δυο λόγια δεν άντεξε και σε κλίμα συγκίνησης δάκρυσε.


 “Ηταν το τελευταίο μου παιχνίδι με την Ξάνθη.


Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τα επτάμισι χρόνια παρουσίας στην Ξάνθη σε όλο τον κόσμο γύρω από την ομάδα, το διοικητικό προσωπικό, τους φροντιστές, τους προπονητές, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και κυρίως τους συμπαίκτες μου και τον Χρήστο Πανόπουλο” ξεκίνησε τις δηλώσεις του.


Για να προσθέσει:


 “Ολα αυτά τα χρόνια προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις και την ψυχή μου για το καλό της ομάδας. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους για τις ωραίες στιγμές που έζησα στην Ξάνθη, θα τους έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου”.


Στο ερώτημα τι κρατάει από όλα αυτά τα χρόνια, αφού σκέφτηκε για λίγο, απάντησε: “Ολες οι στιγμές που ζήσαμε ήταν καλές. Η πρώτη χρονιά που βγήκαμε στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ θα μου μείνει αξέχαστη, αφού ήμουν από τα σημαντικά στελέχη της ομάδας”.


Σχετικά Άρθρα

Back to top button