Η νέα πολιτική τάξη πραγμάτων που θα ισχύσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αν την κούρσα της προεδρίας κερδίσει ο Απόστολος Τζιτζικώστας, θα φέρει νέες καινοτομίες, πρωτόγνωρες στα πολιτικά χρονικά της χώρας

Η νέα πολιτική τάξη πραγμάτων που θα ισχύσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αν την κούρσα της προεδρίας κερδίσει ο Απόστολος Τζιτζικώστας, θα φέρει νέες καινοτομίες, πρωτόγνωρες στα πολιτικά χρονικά της χώρας.

Κατά τον κ. Τζιτζικώστα, τον πρόεδρο θ’ αντικαθιστά στα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα ο αντιπρόεδρος που θα οριστεί από τον ίδιο.

Η νέα πολιτική τάξη πραγμάτων που θα ισχύσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αν την κούρσα της προεδρίας κερδίσει ο Απόστολος Τζιτζικώστας, θα φέρει νέες καινοτομίες, πρωτόγνωρες στα πολιτικά χρονικά της χώρας.

Κατά τον κ. Τζιτζικώστα, τον πρόεδρο θ’ αντικαθιστά στα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα ο αντιπρόεδρος που θα οριστεί από τον ίδιο.

Μήπως όμως, ο Απόστολος Τζιτζικώστας θα πρέπει να ενημερώσει τους ψηφοφόρους της Ν.Δ., ποιος θα είναι ο αντιπρόεδρος του κόμματος που θα αντιπαρατίθεται ή θα συμφωνεί με την κυβέρνηση, ψηφίζοντας ή καταψηφίζοντας νομοσχέδια στο ελληνικό κοινοβούλιο;

Ποιος θα είναι ο εκλεκτός α.α. του προέδρου; Θα μπορεί ν’ αντικατασταθεί ανά πάσα στιγμή;

Θα υπάρχει επιτροπή που θ’ αποφασίζει;

Για να  είστε διαυγής πολιτικά, έντιμος και ξεκάθαρος απέναντι στο κόμμα και τους ψηφοφόρους, πρέπει να ξεκαθαρίσετε το θολό και ομιχλώδες τοπίο πριν από την ψηφοφορία. Το όνομα του αντιπροέδρου εδώ και τώρα, πριν από τις 22 Νοέμβρη.

 

Κακοροϋπερηφανεύονται στη συγκυβέρνηση για την αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς τη χώρα μας που πλησιάζει τα 27 εκατομμύρια τουρίστες και για την εισροή συναλλάγματος στη χώρα μας.

Τι έμεινε τελικά στη χώρα μας από τους τουρίστες; Τι χρήματα άφησαν φεύγοντας; Πως αξιολογήθηκαν από τη χώρα μας όταν για να τους “ταϊσουμε” κάναμε εισαγωγές μοσχαρίσιου κρέατος από τη Γαλλία, χοιρινού από τη Γερμανία, γαλακτοκομικά προϊόντα από τις βόρειες χώρες, εσπεριδοειδή και λαχανικά από τις γειτονικές χώρες;

Όταν δεν έχουμε φροντίσει να καλύπτουμε τις ανάγκες μας από τον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα από τη γεωργία και την κτηνοτροφία;

Όταν μας έχουν κατακλύσει τα εισαγόμενα προϊόντα ελλείψει των εγχωρίων;

Τι κερδίζει τελικά η χώρα και οι επιχειρήσεις του τουριστικού τομέα όταν οι εισαγωγές μας αυξάνονται δραματικά;

Ας είμαστε ρεαλιστές, γυρίζουμε γύρω – γύρω προσπαθώντας να πιάσουμε την ουρά μας και παραμένουμε ουραγοί στην αφετηρία απ’ όπου ξεκινήσαμε..

 

Τηλεοπτικός “μαϊντανός” μας προέκυψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

Ομιλητικότατος επί παντός επιστητού, δήλωσε “μετάνοια” στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για κάποιες επιλογές του για να μπει στα ψηφοδέλτια του κόμματος και να εκλεγεί στις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη.

Είναι ο βουλευτής που συμπαραστάθηκε τρώγοντας, όταν απουσίαζε η τηλεοπτική κάμερα, στην απεργία πείνας των μεταναστών στο σύνταγμα.

Φτάνει πια η υποκρισία κάποιων, έχει υπερβεί κατά πολύ τα εσκαμμένα.

Δε χρειαζόμαστε φωστήρες της κακιάς ώρας να μας δείχνουν το δρόμο της πολιτικής αρετής.

Ο καθένας γνωρίζει τι βιώνει καθημερινά, σκέφτεται πως θα μπορέσει ο ίδιος και η οικογένειά του να περάσει μέσα από τη φοροκαταιγίδα και δε χρειάζεται εικονική συμπαράσταση και ευχολόγια για το πώς θα ξεπεράσει αλώβητος την κρίση.

Ο κάθε ένας από μας και ξέρει και μπορεί με 100.000 ευρώ ετήσιο μισθό – αποζημίωση και μπόνους να τα βγάλει πέρα και να περάσει αλώβητος από το τούνελ της επτάχρονης οικονομικής κρίσης.

Μην υποτιμάτε κ. Μιχελογιαννάκη τη νοημοσύνη μας, φτάνει πια!

Μη μας βγαίνετε από αριστερά και με κόκκινο, τιμητής και δικαιολογητής των επιστημονικών απόψεων ενός μη επιστήμονα από τα φοιτητικά χρόνια του Νίκου Φίλη για την εθνοκάθαρση που υποστηρίζει ο υπουργός αντί του ορθού και παγκοσμίως αποδεκτού γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού και την ίδια στιγμή να αναρωτιέστε αν συμμετέχετε σε κόμμα, μαζί με τρομοκράτες.

 

Μετά την άστοχη επιλογή του Αλέξη Τσίπρα στον υπουργό εθνικής οικονομίας Γιάνη Βαρουφάκη, στον υπουργό παιδείας Νίκο Φίλη, τρίτωσε το κακό με τον υπουργό προστασίας του πολίτη Γιάννη Πανούση.

Επιλογές προσωπικές του πρωθυπουργού, χωρίς να μπαίνει στο κάδρο των εξελίξεων και μια τεράστια προσπάθεια ένας πολύ μεγάλος αγώνας κυβερνητικών και κομματικών στελεχών να τον προφυλάξουν ως κόρη οφθαλμού.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα ενός ανδρός αρχή, ο Αλέξης Τσίπρας κέρδισε τις εκλογές.

Ο ίδιος αποφασίζει και παίρνει τις δύσκολες πολιτικές αποφάσεις και ο πρωθυπουργός είναι το Α και το Ω της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ.

Ενας κούκος μπορεί να φέρει την άνοιξη στη χώρα, να τη βγάλει από τα οικονομικά αδιέξοδα και από το θεοσκότεινο τούνελ;

Ερασιτεχνικοί πειραματισμοί γίνονται….

Σχετικά Άρθρα

Back to top button