Ειδήσεις

Τα 5 καλύτερα ανδρικά ρολόγια Tommy Hilfiger

Δεν είναι τυχαίο που η Tommy Hilfiger είναι από τις πιο δημοφιλείς μάρκες στα ανδρικά ρολόγια. Το design της σε συνδυασμό με την ποιότητά της την έχουν καταστήσει αγαπημένο brand στα κομψά και προσιτά ρολόγια που ακολουθούν όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Μάλιστα, παρουσιάζει και πολύ μεγάλη ποικιλία με σχέδια για όλα τα γούστα, στυλ και ηλικίες.

Ποια είναι, όμως, τα καλύτερα ανδρικά ρολόγια Tommy Hilfiger; Μέσα από τη μεγάλη και πληρέστατη συλλογή του orologio.gr επιλέξαμε τα πέντε που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον για την τιμή και τον εξαιρετικό σχεδιασμό τους.

Tommy Hilfiger Hendrix Blue Synthetic Strap

Το minimal design είναι αυτό που αρχικά εντυπωσιάζει σε αυτό το λιτό ρολόι που είναι ιδανικό για το πιο μοντέρνο στυλ. Έπειτα, το ενδιαφέρον κεντρίζει το ιδιαίτερο μπλε στο καντράν και στο λουράκι, το οποίο συνδυάζεται με το κόκκινο, χρώματα που άλλωστε αποτελούν το logo του brand.

Οι αποχρώσεις αυτές σε συνδυασμό με το συνθετικό λουράκι που δεν λεκιάζει και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό καθιστούν το ρολόι αυτό μια εξαιρετική επιλογή για το καλοκαίρι. Η ιδιαίτερα χαμηλή τιμή του μάλιστα (89€) είναι ο λόγος που δεν μπορούμε να πούμε όχι σε ένα τέτοιο δώρο στον εαυτό μας ή τα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Tommy Hilfiger Easton Black Leather Strap

Όποιος θεωρεί ότι τα ρολόγια Tommy Hilfiger έχουν μόνο ιδιαίτερο design που ακολουθεί τις βραχύβιες επιταγές της μόδας αρκεί να κοιτάξει αυτό το απόλυτα κλασικά ρολόι. Με δερμάτινο μαύρο λουράκι και μπεζ καντράν αποτελεί μία επιλογή που μπορεί να φορεθεί από όλες τις ηλικίες και όλες τις ώρες σε μια chic εμφάνιση που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τα πιο ακριβά ρολόγια.

Tommy Hilfiger Max Black Rubber Strap

Αν θέλαμε να δώσουμε τον ορισμό του σπορ ρολογιού, θα διαλέγαμε αυτό ακριβώς εδώ. Με ευδιάκριτους χρονογράφους και γαλάζιες λεπτομέρειες, πρόκειται για ένα ρολόι που δεν περνά απαρατήρητο.

Επιπλέον, το λουράκι από καουτσούκ είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στην υγρασία και τον ιδρώτα, διασφαλίζοντας ότι μπορούμε να έχουμε το ρολόι μαζί μας άφοβα σε όλες μας τις δραστηριότητες.

Tommy Hilfiger Jimmy Brown Leather Strap

Δεν υπάρχει πιο ταιριαστή επιλογή για όσους αγαπούν το χρώμα και τις εκκεντρικές εμφανίσεις. Το εκτυφλωτικό πράσινο χρώμα στο καντράν και τη στεφάνη, σε συνδυασμό με δερμάτινο λουράκι σε καφέ ταμπά δημιουργούν ένα ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα που ξεχωρίζει.

Οι ευδιάκριτοι δείκτες και χρονογράφοι συμπληρώνουν την εικόνα αυτού του ανδρικού ρολογιού που είναι το απαραίτητο αξεσουάρ για τους άντρες που θέλουν να τραβούν τα βλέμματα στον καρπό τους!

Tommy Hilfiger Mason Two Tone Stainless Steel Bracelet

Για όσους θέλουν ένα ρολόι που συνδυάζει με εξαιρετικό τρόπο την πολυτέλεια με το σπορ design, είναι η επιλογή-μονόδρομος. Μπρασελέ σε χρυσό και ασήμι, χρυσοί χρονογράφοι και δείκτες και καντράν στο αγαπημένο μπλε της Tommy Hilfiger, πρόκειται σίγουρα για ένα ανδρικό ρολόι που πηγαίνει το στυλ σε άλλο επίπεδο.

 

Και φυσικά, αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια πολύ βολική επιλογή, μιας και το μπρασελέ είναι ανθεκτικό, ταιριάζει με τα πάντα και δεν φθείρεται.

 

Δείτε ακόμα περισσότερα ανδρικά ρολόγια Tommy Hilfiger στο orologio.gr και επωφεληθείτε από τις ανοιξιάτικες εκπτώσεις που τρέχουν αυτό το μήνα!

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button