“Πρέπει οι πολίτες να εμπιστευτούν τη Νέα Δημοκρατία”

Ο Αχμετσίκ Ριτβάν είναι ένας από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που κατάγεται από το Νομό Ξάνθης. Είναι δάσκαλος στο επάγγελμα, ενώ το 2002 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Μύκης στο Νομό Ξάνθης. Σε δηλώσεις του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ευχαριστεί το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και τον πρόεδρο του κόμματος Κώστα Καραμανλή ενώ υπογραμμίζει

Ο Αχμετσίκ Ριτβάν είναι ένας από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που κατάγεται από το Νομό Ξάνθης. Είναι δάσκαλος στο επάγγελμα, ενώ το 2002 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Μύκης στο Νομό Ξάνθης. Σε δηλώσεις του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ευχαριστεί το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και τον πρόεδρο του κόμματος Κώστα Καραμανλή ενώ υπογραμμίζει “θεωρώ ότι οι πολίτες δεν πρέπει να απέχουν από τις εκλογές της 7ης Ιουνίου και θα πρέπει να ψηφίσουν. Οι εκλογές αυτές είναι σημαντικές και για την Ελλάδα και για την στήριξη των Ελληνικών θέσεων μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο. Οι πολίτες της Ελλάδας θα πρέπει να επιλέξουν στις ευρωεκλογές το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας γιατί έχει αποδείξει όλο αυτό το χρονικό διάστημα το οποίο έχει στα χέρια του το τιμόνι της χώρας ότι βρίσκετε κοντά στα προβλήματα των πολιτών”.



Αχμετσίκ Ριτβάν: Δάσκαλος. Απόφοιτος της Ειδικής Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης (ΕΠΑΘ), της οποίας διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Αποφοίτων. Το 2002 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μύκης Ξάνθης.


Σχετικά Άρθρα

Back to top button