Το 3ο Πανελλήνιο Πολιτιστικό Αντάμωμα στη Θράκη θα πραγματοποιηθεί την από την 3η έως και την 5η Ιουλίου 2015

Το Hellenic Electronic Center και φέτος οργανώνει με την πολύτιμη βοήθεια του Λυκείου των Ελληνίδων της Ξάνθης και  της Φιλοπρόοδης Ένωσης Ξάνθης, τις εκδηλώσεις που προσελκύουν δεκάδες συλλόγους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Hellenic Electronic Center και φέτος οργανώνει με την πολύτιμη βοήθεια του Λυκείου των Ελληνίδων της Ξάνθης και  της Φιλοπρόοδης Ένωσης Ξάνθης, τις εκδηλώσεις που προσελκύουν δεκάδες συλλόγους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Εκατοντάδες νέοι και νέες φορώντας με περηφάνια τις παραδοσιακές φορεσιές του τόπου τους, θα χορέψουν στο άκουσμα των δημοτικών τραγουδιών της πατρίδας μας.  Τις ίδιες μέρες, τόσο η νεολαία, όσο και οι επισκέπτες της Θράκης, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στις διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις που οργανώνουν οι σύλλογοι και οι Θρακιώτες εθελοντές.

 

Από το 2013, που πραγματοποιήθηκε το 1ο Πανελλήνιο Πολιτιστικό Αντάμωμα στην Θράκη, οι συμμετοχές φαίνεται να αυξάνουν, οι εκδηλώσεις προβάλλουν την Θράκη ενώ το HEC έχει γίνει γνωστό όχι μόνο στη Θράκη αλλά και στο Πανελλήνιο. Η προβολή των δραστηριοτήτων του για την ανάδειξη και τη διάδοση του ελληνικού πολιτισμού, επιτυγχάνεται μέσα από την παρουσίαση των εκδηλώσεων δια του τύπου, του ραδιοφώνου (στην Ελλάδα και την Αυστραλία) και του διαδικτύου με live streaming από την ΝΕΡΙΤ σε όλο τον κόσμο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button