Διεύθυνση: Μακεδονίας 4, Ξάνθη, Τ.Κ. 67100 - Τηλ.: 25410 21717 - e-mail: agonasxan@gmail.com
 Πρωτοσέλιδο 
Σάββατο, 10 Νοεμβρίου, 2018
8510
 
 

Γνωρίζετε ότι, ο Συνήγορος του Πολίτης δεν ασχολείται με πιθανή δικαστική διαδικασία μεταξύ του έλληνα πολίτη με το δημόσιο και τις τράπεζες;

Το ίδιο συμβαίνει και με τον τραπεζικό διαμεσολαβητή.

Τι νόημα έχει για τον έλληνα πολίτη η ύπαρξή τους;

Ασχολούνται μόνο με γνωστές διαπιστώσεις - ανακοινώσεις, χωρίς να μπαίνουν ουσία και τύποις στα προβλήματα - τραπεζικά και εφοριακά που ταλανίζουν τον πολίτη και τα ελληνικά νοικοκυριά που βιώνουν την κρατική και τραπεζική πολιτική αναλγησία.

Είμαστε όλοι στο ίδιο έργο θεατές και ο καθένας αν δεν προσφύγει στα δικηγορικά γραφεία είναι έρμαιο στις ορέξεις κράτους - τραπεζών, που έχουν ξεφύγει πλέον από τα ειωθότα και τιμωρούν τον πολίτη για ευθύνες και παραλείψεις δικές τους, αν και συμμετέχουμε στις αναδιαρθρώσεις των τραπεζών και στην υπερφορολόγηση μας από τη συγκυβέρνηση, την ίδια στιγμή που το δημόσιο χρέος μεγαλώνει και ισως πολιτικά κατασπαταλείται ένθεν κακείθεν και τα κόκκινα τραπεζικά δάνεια αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.

 

Η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας δε θα δώσουν το παρών στην κηδεία του μεγάλου έλληνα Κωνσταντίνου Κατσίφα, που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από την αλβανική αστυνομία.

Για το κουβανό δικτάτορα Φιντέλ Κάστρο, ο έλληνας πρωθυπουργός ταξίδεψε με το προεδρικό αεροπλάνο στην Κούβα για να παραστεί στην κηδεία του και εκφώνησε και επικήδειο λόγο.

Για τον έλληνα Κωνσταντίνο Κατσίφα που είχε μέσα στην καρδιά του την Ελλάδα και σκοτώθηκε για τις ιδέες του δε πάτησε κανείς.

Για την οικονομία του λόγου, θα δεχόμουν να είμαστε σχετικά πολιτικά επιφυλακτικοί, αν το οδυνηρό και προσβλητικό για τους έλληνες συνέβαινε στην Τουρκία… στην Αλβανία όμως γιατί δείχνουμε τέτοια υποχωρητικότητα και χαμηλούς τόνους;

Τι ώθησε τον πρώην υπουργό παιδείας να πάρει θέση υπέρ των αλβανικών δικαιολογιών για την εν ψυχρώ δολοφονία του Κ. Κατσίφα ν' αλλάζει το status quo της Βορείου Ηπείρου και να τη μετονομάζει σε νότια Αλβανία, την ίδια στιγμή που θα κληθεί και θα ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών, που παραχωρεί στους σκοπιανούς το όνομα της Μακεδονίας, τη "μακεδονική" γλώσσα και τη "μακεδονική" εθνότητα;

 

Ο έλληνας πρωθυπουργός πέτυχε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο, να πείσει τον  προκαθήμενο της ελληνικής εκκλησίας Ιερώνυμο.

Οι ιερείς δε θα είναι δημόσιοι υπάλληλοι, θα μισθοδοτούνται από την εκκλησία μέσω κυβερνητικών επιδομάτων, τα οποία ίσως, πιθανόν κάποια στιγμή καταργηθούν, όπως συμβαίνει με την προσωπική διαφορά στις συντάξεις.

Εδώ κατάφερε να πείσει μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού να υποκλέψει πολιτικά την ψήφο του και να κυβερνά τη χώρα από τον Ιανουάριο του 2015 και οι προεκλογικές εξαγγελίες να είναι εκ διαμέτρου αντίθετες από τις κυβερνητικές πρακτικές.

Σίγουρα θα τρίζουν τα κόκαλα του μακαριστού Χριστόδουλου…