Ελλάδα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Μία εβδομάδα δωρεάν διακοπές στη Ρόδο για όσους έφυγαν λόγω της φωτιάς

Την πρόθεση της ελληνικής κυβέρνησης να προσφέρει μία εβδομάδα δωρεάν διακοπών σε όλους όσοι παραθέριζαν στη Ρόδο αλλά έφυγαν λόγω της φωτιάς, αποκάλυψε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο βρετανικό ITV.

«Η ελληνική κυβέρνηση θα προσφέρει 1 εβδομάδα δωρεάν διακοπές στη Ρόδο την ερχόμενη άνοιξη ή το φθινόπωρο για όλους όσους διακόπηκαν οι διακοπές τους λόγω των πυρκαγιών» ανέφερε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως: «Η Ρόδος σήμερα είναι πιο φιλόξενη από ποτέ, το νησί επέστρεψε στην κανονικότητα».

«Η Ελλάδα είναι απολύτως ασφαλής. Φυσικά να έρθουν στην Ελλάδα δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Οι πυρκαγιές δεν είναι μόνο ελληνικό πρόβλημα αλλά σε ολόκληρη τη Μεσόγειο. Είμαστε πολύ καλύτερα προετοιμασμένοι την τελευταία 3ετια για τέτοιου είδους πυρκαγιές. Έχουμε το 112 που δεν έχετε στη Βρετανία και υπάρχει ειδοποίηση με μήνυμα σε όσους επηρεάζονται από φυσικές καταστροφές κι όσοι ψάχνουν κρατήσεις τελευταίας στιγμής να έρθουν Ρόδο μόλις το 15% νησιού επηρεάστηκε» έσπευσε να συμπληρώσει.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button