Διεύθυνση: Μακεδονίας 4, Ξάνθη, Τ.Κ. 67100 - Τηλ.: 25410 21717 - e-mail: agonasxan@gmail.com
 Πρωτοσέλιδο 
Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου, 2018
8514
 
 

Με την ευκαιρία της έναρξης των μαθημάτων για το σχολικό έτος 2018-2019, η  Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης εύχεται σε όλους τους μαθητές, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς του Ν. Ξάνθης μία εποικοδομητική και δημιουργική νέα σχολική χρονιά.

Είναι υποχρέωση όλων μας να διαμορφώσουμε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον ανταγωνιστικό και ποιοτικό που να ικανοποιεί τα όνειρα και τους στόχους των νέων μας. Να συμβάλουμε στην βελτίωση της ποιότητας της εκπαίδευσης και στην ενίσχυση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Παρά τις αντιξοότητες των ημερών που έχουν καθηλώσει την ελληνική οικογένεια, με δεδομένη την άριστη συνεργασία μεταξύ των Εκπαιδευτικών Κοινοτήτων, των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων & των Δημοτικών Αρχών του τόπου, συνάμα με το όραμα και την προοπτική της Νέας Δημοκρατίας, καθίσταται βέβαιο ότι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη διακυβέρνηση της χώρας θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε τις βλάβες τις ανεύθυνης πολιτικής των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την Παιδεία.

Η φετινή σχολική χρονιά θα αποτελέσει σημείο αναφοράς, καθώς στο τέλος της, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα εκκινήσει η δόμηση της νέας προοπτικής στην Παιδεία. Θα είναι μια βαθιά αλλαγή που θα απελευθερώσει δυνάμεις και τη δημιουργικότητα των εκπαιδευτικών μας που είναι ο μεγαλύτερος πλούτος για τα σχολεία μας. Καλή σχολική χρονιά!