Διεύθυνση: Μακεδονίας 4, Ξάνθη, Τ.Κ. 67100 - Τηλ.: 25410 21717 - e-mail: agonasxan@gmail.com
 Πρωτοσέλιδο 
Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου, 2018
8514
 
 
Κινέζικη βραδιά στη Brasserie La Terra!

Με σκοπό να τιμήσουμε τους χορηγούς και υποστηρικτές του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Tai Chi Chuan «Δημόκριτος ο Αβδηρίτης» 2018 που πραγματοποιήθηκε στις 25- ΦΕΞ και η BrasserieLa Terra διοργανώνουν μια βραδιά με κινεζικές γεύσεις.

 Αποτιμώντας το φετινό Φεστιβάλ μας αλλά και την ανεκτίμητη στήριξη όλων όσων συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση αυτής της δράσης που κάθε χρόνο μεγαλώνει και φιλοξενεί σημαντικά πρόσωπα στο χώρο του Τάι Τσι αισθανόμαστε ως Εργαστήρι Tai Chi Chuan της Φιλοπρόοδης Ένωσης Ξάνθης την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.

 Με χαρά προσκαλούμε όλους τους χορηγούς μας, τα μέλη και τους φίλους του Εργαστηρίου μας σε ένα ... ταξίδι στις γεύσεις της Άπω Ανατολής '... με προορισμό την Κίνα'!

 Η εκδήλωση είναι επίσης ανοιχτή προς όλους τους Ξανθιώτες που θα ήθελαν να απολαύσουν την κινεζική κουζίνα σε μία διαφορετική καλοκαιρινή βραδιά στη καρδιά της πόλης μας και στον καλαίσθητο χώρο της BrasserieLa Terra.

 Ευχαριστούμε θερμά την Διεύθυνση της BrasserieLa Terraγια την ενθουσιώδη συνεργασία και ευχόμαστε σε όλους μία υπέροχη βραδιά γνωριμίας του κινεζικού πολιτισμού!