Διεύθυνση: Μακεδονίας 4, Ξάνθη, Τ.Κ. 67100 - Τηλ.: 25410 21717 - e-mail: agonasxan@gmail.com
 Πρωτοσέλιδο 
Σάββατο, 20 Οκτωβρίου, 2018
8495
 
 
ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΒΟΡΕΙΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

Οταν οι Σκοπιανοί είναι "ΒόρειοΜακεδόνες" αρά εμείς οι Ελληνες περιοριζόμαστε στη Νότιο Μακεδονία και τελικά από Μακεδόνες μεταβαλλόμαστε σέ ΝΟΤΙΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ! Δηλ την πίττα του ονόματος (με όλα τα συνεπακόλουθα) την χωρίσαμε στα δύο και εκεί που την είχαμε όλη, τωρα όχι μόνον την μοιραζόμαστε αλλά και κινδυνεύουμε να χάσουμε και το υπόλοιπο ενα δευτερο, γιατι ενώ για τα Σκόπια θα είναι τό ΚΥΡΙΟ όνομα ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ για μας θα είναι ενα ΚΟΜΜΑΤΙ (μια περιοχή) της χώρας μας. και ούτε κάν θα ακούγεται εξω από τα σύνορά μας 

Ετσι οι ΑλβανοΣλαΒοβούλγαροι με τη δική μας υπογραφή γίνονται ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ με ταυτότητα, ιθαγένεια, γλώσσα, πολιτισμό και ιστορία (Μ. Αλέξανδρο κ.λπ) και κανείς δεν θα μπορεί να τούς φέρνει αντίρρηση.

Και ενα ακόμη Εκείνοι θα λέγονται Μακεδόνες (ιθαγένεια) και θα έχουν τη Μακεδονική γλωσσα (αν και τίποτε δεν θυμίζει τη γλώσσα των αρχαίων Μακεδόνων) ενώ εμείς θα λεγόμαστε Ελληνες χωρίς καμιά αναφορά στην ΕλληνοΜακεδονική ταυτότητα και γλώσσα ! και ενδεχόμενα να μας απαγορεύσουν (εστω μελλοντικά) να μιλούμε για τον Μ. Αλέξανδρο αλλά και την..... Γοργόνα!!!

Και λόγο ανυποχωρητου επεκτατικού αλυτρωτισμού των Σκοπιανών (ΑλβανοΣλαβοΒουλγάρων) οι διεκδικήσεις και απιατήσεις τους δεν θα παύσουν μέχρις ότου επιτύχουν τό ποθούμενόν τους τήν προσάρτηση και της Νότιας Μακεδονίας στην επικράτειά τους. 

Δυστυχώς οι ηγήτορές μας είναι κοντόφθαλμοί και ανιστόρητοι και νομίζουν ότι τα καλά λόγια των Σκοπιανών θα ειναι έργα διαχρονικά. 

Οι Σκοπιανοί, όπως καί άλλοι γείτονες μας, (για να μην αναφέρω ονόματα) μετέρχονται την τακτική του χταποδιού προκειμένου να συλλάβει το θήραμά του. Τι κάνουν τα χταπόδια ?. Δεν εφορμούν διά μιάς στο θήραμά τους αλλά αρχικά απλώνουν το ένα τους πλοκάμι και χαϊδεύουν το θήραμα. Οταν αυτό δεν αντιδρά απλώνουν το δεύτερο τους πλοκάμι με την ίδια τακτική και όταν και πάλι δεν αντιδρά το θήραμα-θύμα τότε απλώνουν και τά υπόλοιπα πλοκάμια τους και τό συλλαμβάνουν για να το καταβροχθίζουν.

Προσοχή λοιπόν μεγάλη στην τακτική των γειτόνων μας - χταποδιών 

Ξυπνήστε Πανέλληνες και μάλιστα οι κρατούντες πριν είναι αργά.

 Αν θέλετε τη γνώμη μου για το ποιά ονομασία τους ταιριάζει, αφού σώνει και καλά θέλουμε να τους δώσουμε - βάλουμε σαν δεύτερο συνθετικό το όνομα Μακεδονία. είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 

 

Πέτρος Γεωργαντζής