Διεύθυνση: Μακεδονίας 4, Ξάνθη, Τ.Κ. 67100 - Τηλ.: 25410 21717 - e-mail: agonasxan@gmail.com
 Πρωτοσέλιδο 
Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου, 2018
8514
 
 

Με την ψήφο των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ (κάποιοι διαφοροποιήθηκαν) κάποιων φωτεινών εξαιρέσεων της αντιπολίτευσης κατά τον κ. Δημ. Σεβαστάκη την αποχή των ΑΝΕΛ και την καταψήφιση από τη Χρυσή Αυγή και την Ενωση Κεντρώων και το ΚΚΕ, το νομοσχέδιο για την αναδοχή παιδιών και το επίμαχο άρθρο 8, που δίνει τη δυνατότητα και στα ομόφυλα ζευγάρια, σε πρώτη φάση, στην αναδοχή και σε δεύτερη, εν ευθέτω χρόνω έως ότου να κοπάσει η κοινωνική αντίδραση, να κατακάτσει ο κουρνιαχτός, στην τεκνοθεσία, έγινε νόμος του κράτους.

Η μεταρρυθμιστική, πολιτικά κουλτουριάρικη τριλογία του ΣΥΡΙΖΑ, πριν λίγες ημέρες παίχτηκε η δεύτερη πράξη, μετά το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλικών ζευγαριών, θα συνεχιστεί με το τρίτο μονόπρακτο την τεκνοθεσία.

Το μεν νομοσχέδιο (πλην του άρθρου 8) δίνει λύσεις, βελτιώνει κατά πολύ τους χρόνους αναμονής υιοθεσίας (σήμερα πάνω από 5 χρόνια), σε 8 - 12 μήνες είναι το τυρί της επικοινωνιακής μασαζικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, το δε άρθρο 8 είναι η φάκα, που ο μεν ελληνικός λαός έχει ήδη αντιληφθεί, οι δε φωτεινοί εθνοπατέρες που το υπερψήφισαν με κουλτουριάρικη αίσθηση και ανόητες, πολιτικά, κορώνες, μεταρρυθμιστική διάθεση για λόγους προόδου και προοδευτικών αντιλήψεων και συγχρονων ερυωπαϊκών δοξασιών, δεν το κατάλαβαν ποτέ.

Ο έλληνας πρωθυπουργός έχει μια ισχυρότατη πολιτική συριζαϊκή πλειοψηφία στο κοινοβούλιο κάτω από την πίεση των εκλογών και της αποπομπής των διαφωνούντων από τα ψηφοδέλτια των επόμενων εκλογών, τους κρατά πολιτικά ομήρους, ψηφίζουν, ίσως, χωρίς να συμφωνούν και στόχος είναι η παραμονή στην εξουσία, η συνέχιση καταβολής της παχυλής μισθοδοσίας και η διατήρηση των οφιτσίων και υπουργικών θώκων.

Οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, ας βγουν σε μια ανοικτή συζήτηση τύπου στην πόλη και ας μας δικαιολογήσουν την ψήφο τους.

Ισως πολιτικά δεν τους απασχολούν τέτοια γεγονότα γιατί γνωρίζουν, ότι, όπως βρήκαν την πόρτα ανοιχτή και μπήκαν σ' αυτό το ωραίο και οικονομικά εξόχως αρεστό ταξίδι, η πόρτα της εξόδου παραμένει ορθάνοιχτη για να φύγουν, οδηγώντας τους στην πολιτική λήθη και στη λησμονιά.

Ο προορισμός του ταξιδιού, η Ιθάκη, η ανόρθωση της οικονομίας της χώρας και οι αγώνες για ένα καλύτερο αύριο της πτωχευμένης κοινωνίας και της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού, δεν έγιναν ποτέ και για, ίσως, μερικούς δεν ήταν ούτε το πολιτικό διακύβευμα, ούτε το ζητούμενο.

 

Τραγελαφικές ιστορίες απείρου κάλλους κατά την ονομαστική, ηλεκτρονική ψηφοφορία για το άρθρο 8 του νομοσχεδίου για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Οι πεφωτισμένοι εθνοπατέρες δεν μπόρεσαν να ψηφίσουν μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο των πέντε λεπτών, αναγκάζοντας τον εκτελούντα χρέη πρόεδρο κ. Γεωργιάδη (Ενωση Κεντρώων) να παρατείνει το χρόνο ψηφοφορίας πάνω από 17 λεπτά.

Και το αλαλούμ συνεχίστηκε με την ηλεκτρονική ανακοίνωση των αποτελεσμάτων που διήρκησε πάνω από 10 λεπτά.

Η τεχνολογία, δυστυχώς, δεν έχει βρει την πόρτα ανοιχτή στο κοινοβούλιο, όταν οι μαθητές των νηπιαγωγείων, δημοτικών και γυμνασίων υπερτερούν κατά πολύ αφήνοντας παρασάγγας, χιλιόμετρα, ηλεκτρονκής τεχνολογίας πίσω τους, όλους αυτούς που αποφασίζουν για μας, χωρίς εμάς.

 

Κύριε Πάνο Καμμένε, κύριοι των Ανεξάρτητων Ελλήνων, η αποχή σας από επίμαχα νομοσχέδια, όπως της αναδοχής παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια και ίσως της ονομασίας των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία, δεν σας γίνει κανένα άλλοθι, ούτε περιιποιεί τιμή προς τον ελληνικό λαό, όταν στηρίζετε την κυβέρνηση που φέρνει προς ψήφιση στο κοινοβούλιο νομοσχέδια που προκαλούν το εθνικό μας αίσθημα και καταστρέφουν τον κοινωνικό ιστό και το θεσμό της οικογένειας.

Οσο κυβερνάτε είστε συνυπεύθυνοι και ίσως πολιτικά υπεύθυνοι εκτός και αν σχύει η λαϊκή παροιμία  "βάσταμε να σε βαστώ ν' ανεβούμε στο βουνό" που τους κρατάτε στην εξουσία.