Βράβευσε τον Αντώνη Αντωνιάδη η Ασπίδα στη μεγάλη γιορτή του συλλόγου

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο κέντρο διασκέδασης “Απόλλων”, ο χορός όλων των τμημάτων του ιστορικού σωματείου της Ασπίδας, με την παράσταση φυσικά να κλέβει με την παρουσία του ο παλαίμαχος άσσος της ομάδας Αντώνης Αντωνιάδης που έγινε πόλος έλξης για τους πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας και όχι μόνο.

 

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο κέντρο διασκέδασης “Απόλλων”, ο χορός όλων των τμημάτων του ιστορικού σωματείου της Ασπίδας, με την παράσταση φυσικά να κλέβει με την παρουσία του ο παλαίμαχος άσσος της ομάδας Αντώνης Αντωνιάδης που έγινε πόλος έλξης για τους πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας και όχι μόνο.

 

Στην εκδήλωση πέρα από τα τμήματα του συλλόγου το παρών έδωσαν και οι πολιτικές αρχές του τόπου, με τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Ζαγναφέρη, τον βουλευτή Ξάνθης με την Νέα Δημοκρατία Αλέξανδρο Κοντό, ενώ δεν θα μπορούσε να λείψει από την γιορτή της μεγάλης του αγάπης ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης. Το παρών έδωσαν και ο πρόεδρος της Skoda Ξάνθη Άρης Πιαλόγλου, μαζί με τον τιμ μάνατζερ της ομάδας Γιώργο Κασναφέρη και τον αντιπρόεδρο της ομάδας Νίκο Επιτρόπου, όπως και η διοίκηση της ΕΠΣ Ξάνθης με πρόεδρο Γιώργο Πανίδη, τον Γενικό Γραμματέα Γιάννη Δαλακούρα και τον Παναγιώτη Μπέρτο.

Αυτό που ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους ανθρώπους της Ασπίδας δεν ήταν μόνο η παρουσία όλων των αθλητών των τμημάτων της ομάδας αλλά και η παρουσία πολλών μικρών παιδιών που αποτελούν το μέλλον της ομάδας και σε όλη την διάρκεια της γιορτής δεν σταμάτησαν να χορεύουν με τα χαρούμενα πρόσωπα των μικρών Ασπιδαίων να ενθαρρύνουν άπαντες στον ιστορικό σύλλογο να συνεχίσουν να κρατάν ψηλά την σημαία της Ασπίδας.

Στις βραβεύσεις την διαδικασία προλόγισε και παρουσίασε ο υπεύθυνος Ακαδημιών του τμήματος μπάσκετ της Ασπίδας Δημήτρης Παναγιωτόπουλος. Τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο της πόλης η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη μέσω του προέδρου της Άρη Πιαλόγλου, που έλαβε την τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο όλων των τμημάτων της Ασπίδας Χριστόφορο Παπατσαρούχα.

Στη συνέχεια σειρά πήραν οι μπασκετικές βραβεύσεις με την Ασπίδα να τιμά δύο βετεράνους καλαθοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με την ομάδα και γενικότερα για την προσφορά τους στο μπάσκετ της Ξάνθης, αρχικά τιμήθηκε ο Αδαμάντιος (Ντέμης) Χατζηεφραιμίδης που έλαβε την πλακέτα από τον βουλευτή της Ν.Δ. Αλέξναδρο Κοντό, στην συνέχεια τιμήθηκε και ο Παναγιώτης Σταυρακάρας που πέρα από αθλητής έχει δώσει σημαντική βοήθεια στο μπάσκετ της πόλης και σαν παράγοντας. Την βράβευση τον στον Παναγιώτη Σταυρακάρα έκανε ο δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος.

Τέλος και λίγο πριν την βράβευση του “ψηλού” των Ελληνικών γηπέδων τον λόγο πήρε ο Απόστολος Πασλάκης για να προλογίσει τον εκλεκτό καλεσμένο της Ασπίδας και παράλληλά με σλάιντς περνούσαν φωτογραφίες του βετεράνου ποδοσφαιριστή της Ασπίδας, τόσο με την φανέλα της Ξανθιώτικης ομάδας όσο και φυσικά με του Παναθηναϊκού και την σπουδαία καριέρα που πραγματοποίησε.

Την βράβευση στον Αντώνη Αντωνιάδη έκανε ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας Μιχάλης Χατζηκλεάρχου, με τον κ. Αντωνιάδη να στέκεται στον λόγο του στην ικανοποίηση να βλέπει τόσα μικρά παιδιά, δίνοντας συμβουλές και στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας να δουλεύουν σκληρά.

Τέλος, δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του μήνυμα στην διοίκηση της Skoda Ξάνθη τονίζοντας πως φέτος είναι η μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα της πόλης να φτάσει σε έναν τελικό και γιατί όχι και να το κατακτήσει, τονίζοντας πως και ο ίδιος θα είναι στο πλευρό της ομάδας σε αυτή την προσπάθεια.

 

Νεκτάριος Αμποβιανίδης

Σχετικά Άρθρα

Back to top button