Διεύθυνση: Μακεδονίας 4, Ξάνθη, Τ.Κ. 67100 - Τηλ.: 25410 21717 - e-mail: agonasxan@gmail.com
 Πρωτοσέλιδο 
Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου, 2018
8531
 
 
«Προάγουμε τον αθλητισμό σε τοπικό και διεθνές επίπεδο»

Ξεκίνησε την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου η  μεγάλη γιορτή του μπάσκετ που διοργανώνει για πρώτη φορά ο Λεύκιππος φιλοξενώντας για τρεις ημέρες τις ομάδες  Πάιδων των Παρτιζάν Βελιγραδίου, Ανατολού Εφές και ΠΑΟΚ σε ένα σπουδαίο διεθνές τουρνουά διεθνούς επιπέδου που αποτελεί διαφήμιση όχι μόνο για τον Σύλλογό μας αλλά για όλη της περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

 

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του Λεύκιππου ο κ. Ματθαίος Σαββίδης καλωσόρισε της φιλοξενούμενες ομάδες και ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην διεξαγωγή αυτού του τουρνουά , αναφέρθηκε στην συνεισφορά των βουλευτών του Νομού,  του Αντιπεριφερειάρχη αλλά και του Δήμου Ξάνθης, ενώ υποσχέθηκε το 1ο διεθνές τουρνουά του Λεύκιππου είναι για αρχή για ακόμη μεγαλύτερες δραστηριότητες από τον σύλλογο, έναν σύλλογο που δημιουργεί  και στόχο έχει να προάγει τον αθλητισμό όχι μόνο σε τοπικό αλλά και διεθνές επίπεδο.

 

Το τουρνουά αλλά και τον Λεύκιππο τίμησαν με την παρουσία τους οι δύο Ξανθιώτες κ.κ.  Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και Γρηγόρης Στογιαννίδης,  Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Κωσνταντίνος Ζαγναφέρης, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κα Αλεξία Γκιρτζίκη και πολλοί ακόμη επίσημοι ενώ είναι χαρακτηριστική και η παρουσία του κόσμου που ήρθε να θαυμάσει από κοντά τις προσπάθειες όχι μόνο των νεαρών αθλητών του Λεύκιππου αλλά όλων των ομάδων.

 

Εξαιρετική ήταν  και η παρουσία του χορευτικού συλλόγου των Εβριτών που έδωσαν ένα ιδιαίτερο πολιτιστικό χρώμα στο 1ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ του Λεύκιππου.