Διεύθυνση: Μακεδονίας 4, Ξάνθη, Τ.Κ. 67100 - Τηλ.: 25410 21717 - e-mail: agonasxan@gmail.com
 Πρωτοσέλιδο 
Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου, 2018
8534
 
 
Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία

Συγχαρητήρια προς την Ελληνική Αστυνομία για την εξιχνίαση της δολοφονίας και της Δώρας Ζέμπερη.

Σε συνδυασμό με τις συνεχόμενες επιτυχίες του τμήματος ανθρωποκτονιών και της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας,  δείχνει την αποφασιστικότητα, το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης, τη διορατικότητα και τη μεθοδικότητα για την εξιχνίαση δύσκολων υποθέσεων εγκλημάτων ζωής και κατά της Δημοκρατίας.

Η μόνη σκιά που υπάρχει είναι η αδυναμία των δυνάμεων ασφαλείας να βρεθούν οι δολοφόνοι των δύο νεαρών παιδιών που εκτελέστηκαν εν ψυχρώ μπροστά στα γραφεία της χρυσής αυγής.

 

Με το που έπεσαν οι σφαίρες στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ επί της Χαριλάου Τρικούπη, η συγκυβέρνηση αποδίδει το γεγονός σε προβοκάτσια.

Οταν ο δράστης ζητούσε αίμα από τους αστυνομικούς - φρουρούς, είναι πολύ περίεργο να γίνεται λόγος για προβοκατόρικη επίθεση.

Καιρός είναι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου προστασίας του πολίτη και ο πρωθυπουργός, ν' αφήσουν τα ευχολόγια, τις δηλώσεις συμπάθειας και της καταδίκης και ας ασχοληθούν με την προστασία, στην πράξη, των ελλήνων πολιτών.

Η καταπολέμηση της εγκληματικότητας και η προστασία της ελληνικής κοινωνίας και της προάσπισης  της ζωής και περιουσίας, είναι πρώτιστο καθήκον για κάθε πρωθυπουργό.

Το προλαμβάνειν είναι βέλτιστον του θεραπεύειν, αρμόδιοι, αναρμόδιοι, ανευθυνοϋπεύθυνοι, καρεκλοκένταυροι, εθνοπατέρες.

 

Με πολύ ευκολία διέρευσαν ονόματα και διευθύνσεις στη λίστα Paradise pappers της βασίλισσας Ελισσάβετ, του πιλότου της formula 1 Λουίς Χάμιλτον, της τραγουδίστριας Μαντόνα και του τραγουδιστή Μπόνο και απλή αναφορά, χωρίς διευθύνσεις και ονόματα, για 134 έλληνες.

Οι εφοπλιστές αποτελούν τη μερίδα του λέοντος στη λίστα, τα ονόματα των οποίων δε δόθηκαν στη δημοσιότητα και ίσως δε θα μάθουμε ποτέ, ούτε το ελληνικό κράτος θα ελέγξει τη νομιμότητα των χρημάτων σε εξωχώριες εταιρείες, να επιβληθούν τα ανάλογα πρόστιμα και να εισπραχθούν από την ελληνική πολιτεία.

Στην Ελλάδα οι υποθέσεις αυτές κινούνται με ρυθμούς χελώνας, παραμένοντας αναξιοποίητες, οι λίστες Λαγκάρντ, Μπόγιαρς και άλλες βρίσκονται κλειδωμένες σε κάποιες υπουργικά συρτάρια.

 

Στην Ελλάδα ζούμε... τα πράγματα αλλάζουν... και η Χρυσή Αυγή έπαψε να θεωρεί (σε πρώτη φάση;) τους αφγανούς που έρχονται στη χώρα μας λαθρομετανάστες.

Ως απόγονοι (φυλή των Καλάς) του Μεγάλου Αλεξάνδρου και της πολυπολιτιστικής κληρονομιάς του μεγάλου στρατηλάτη, οι αφγανοί είναι πρόσφυγες.

Μεγάλη πολιτική κ...τούμπα του προέδρου του κόμματος κ. Μιχαλολιάκου και των στελεχών, συζητήσεις με τον αφγανό πρέσβη και παρουσία του κ. Παναγιώταρου σε εκδήλωση της προεσβείας.

Για κάποιους η πολιτική είναι ρόδα που γυρίζει, που αλλάζει χρώματα σαν τον χαμελαίοντα και αλλάζει πολιτικές απόψεις και θέσεις σαν τα πουκάμισα.

Ισως, η αλλαγή πορείας να είναι και το κύκνειο άσμα του ακροδεξιού κόμματος και για κάποιους πολιτική εγκληματική οργάνωση και όλα αυτά συμβαίνουν κατά τη διάρκεια μιας μακροχρόνιας δίκης, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Που είσαι νιότη που άλλα μας έλεγες και τελικά άλλα κάνεις.