Ειδήσεις

ΕΦΥΓΕ ΤΟ 2018. ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΩΤΗΡΙΟ ΕΤΟΣ 2019

Πέρασαν και φέτος οι γιορτές, τραγούδησαν τα παιδιά τα «Χριστούγεννα – Πρωτούγεννα», το «’Ελατο», «Πάει ο παλιός ο χρόνος» και οι μεγάλοι «Το παπάκι πάει στην ποταμιά», «’Αστον τρελό στην τρέλλα του», «Δεν ξαναπαίζω ζάρια πιά» κλπ (ανάλογα με το κέφι και την κουλτούρα του καθενός) και καταναλώθηκαν με τα πλούσια εδέσματα όυζα, ρετσίνες, κόκκινα κρασιά και σαμπάνιες.

Σφάχτηκαν και φέτος γαλοπούλες, κοτόπουλα, γουρούνια, ήρθαν στην Πατρίδα μας «λαθραία» αρνάκια και κατσίκια απο τα Σκόπια και τη Βουλγαρία, ντομάτες και αγγούρια απο τη «σύμμαχο» Τουρκία και…τσουβάλια με χασίς απο την «φιλική στη χώρα μας» Αλβανία και έτσι πέρασαν οι νεόπλουτοι καλά και οι νεόπτωχοι χειρότερα.

Κάθε χρόνο, με βαριά καρδιά, γράφω ότι ενω΄οι Χριστιανικές Γιορτές έρχονται για να μας μάθουν πώς πρέπει να σκεφτόμαστε και να λειτουργούμε καθημερινά, δυστυχώς δε μας διδάσκουν τίποτε άλλο απο το να οργανώνουμε τραπέζια με λουκούλεια γεύματα, φαντεζί ρεβεγιόν και εξόδους στα χιονισμένα σαλέ.

Άκουσα απο την τηλεόραση τα «μηνύματα» της Πολιτειακής και Πολιτικής Ηγεσίας, είδα να ψάλλουν τα κάλαντα οι Κρητικοί, Πόντιοι, Εβρήτες, Πρόσκοποι, Στρατευμένοι στους «Εντιμότατους Άρχοντες» οι οποίοι κορδώνονταν μπροστά στο φακό της τηλεόρασης και αισθάνθηκα ντροπή (για να μη χρησιμοποιήσω άλλη έκφραση) για την υποκρισία, τα ψεύτικα χαμόγελα και τις ευχές προς τους ταλαίπωρους Έλληνες για τον Καινούρο Χρόνο!

Φαντασμαγορικά θεάματα με φώτα, δέντρα και χιλιάδες πυροτεχνήματα στις πρωτεύουσες των «Πολιτισμένων Χωρών» (με τα χρήματα αυτά θα μπορούσαν να χορτάσουν λαοί ολόκληροι της υποβαθμισμένης Αφρικής), βουτιές στα παγωμένα νερά ποταμών, κοπή πίτας στο βυθό και επισκέψεις στο χωριό του Αη Βασίλη (του Σάντα Κλάους της Κοκα Κολα) απο «τσορμπατζήδες». Κατά τα άλλα σεισμοί, λιμοί, καταποντισμοί, εκρήξεις υφαιστίων και τσουνάμι που παρέσυραν εκατοντάδες ψυχές στον ‘Αδη τάραξαν τα «λιμνάζοντα ύδατα» και έσφιξαν για λίγο οι κώλοι. Στην Ελλάδα που βγήκε απο τα Μνημόνια θριαμβευτικά, η ζωή συνεχίζεται με τους ίδιους ρυθμούς (οι Αλβανοί καταπατούν τα δικαιώματα των αδελφών μας Βορειοηπειρωτών, οι Σκοπιανοί διακηρύττουν ότι είναι Μακεδόνες με Εθνικότητα και γλώσσα δική τους, οι Τούρκοι καθημερινά μας απειλούν και ονειρεύονται την Αυτοκρατορία της καρδιάς τους), οι κατασχέσεις πάνε σύννεφο, τα χρέη γονατίζουν τον νοικοκύρη, οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι και τέλος οι ένστολοι (έτσι μας αποκαλούν οι αγράμματοι πολιτικοί) εισέπραξαν ενόψει των εορτών απο την Αριστερή Κυβέρνηση, που ήλθε για να σώσει, τεράστια ποσά (μου κράτησαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ περί τις δέκα χιλιάδες ευρώ και οι ελεηνοί μου επέστρεψαν μετά απο δύο Δικαστικές Αποφάσεις του Αρείου Πάγου, τρία ψωροχιλιάρικα!!).

Τα Κόμματα απο καιρό οργανώνονται, ψάχνουν για υποψηφίους και κυρίως για κορόιδα ψηφοφόρους, μια και πλησιάζουν τον Μάιο οι Δημοτικές Εκλογές για τους 300 «σωτήρες» ( ο Τσίπρας διαβεβαιώνει όλους ότι θα γίνουν τον Οκτώβριο) και τα «παζάρια», οι υποσχέσεις, τα εγκαίνια ημιτελών έργων και οι μεταγραφές απο κόμμα σε κόμμα «Βολευτών» πάνε σύννεφο.

«Αυτή είναι η Ελλάδα» είχε πει κάποτε ο Πρωθυπουργός της Χώρας Κώστας Σημίτης με το γνωστό χαζοχαρούμενο γελάκι του. Τελικά τη γλύτωσε κι’ αυτός και ο Τσουκάτος καθώς και οι άλλοι «επιστήμονες» συνεργάτες του, παρότι έγραψε ο τύπος ότι «φαγώθηκαν» τα λεφτά απο τους εξοπλισμούς, το Χρηματιστήριο, τις βαλίτσες με τα μάρκα, την Ζίμενς κτλ.

Τέλος στην «Δημοκρατική Ελλάδα» η καθαρίστρια που πλαστογράφησε το Απολυτήριο Δημοτικού είναι φυλακή, ο κουλουρτζής που δεν έκοψε απόδειξη πήγε αυτόφωρο, ο Μυτηλιναίος που είπε ένα Πακιστανό «λαθρομετανάστη» δικάστηκε για ρατσισμό και ο Κουφοντίνας γελώντας έκανε βόλτες στην Αθήνα!!! Η απόλυτη ξεφτίλα! Καλή Χρονιά Φιλέλληνες.

 

Νικόλαος Φωτιάδης

Έλληνας αγρίως φορολογούμενος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button